Bitcoin

Disse Bullish-faktorer foreslår, at Bitcoin er klar til at sende en eksplosiv bevægelse højere

Bitcoins pris har været stabil på trods af, at kryptomarkedet blev ramt flere slag af den seneste udvikling

I sidste uge stod markedet over for et $ 150 mio KuCoin-hack, som blev fulgt tæt af CFTC, der opkrævede BitMEX-medstifterne
Svagheden skabt af disse begivenheder blev forstærket af turbulens på aktiemarkedet på grund af præsident Trumps helbred
På trods af alt dette har Bitcoin Code pris ligget helt inden for det handelsinterval, den er fanget inden for de sidste par uger
En analytiker bemærker, at dets styrke i lyset af dette indikerer, at et eksplosivt træk højere brygger

Bitcoin og hele kryptokurrencymarkedet har været konsolideret i de sidste par dage efter at have set et lille salgspres tidligere på ugen.

Dette salgstryk skyldtes en række forskellige faktorer, men det var ikke nok til at ændre kryptos underliggende markedsstruktur.
14 BTC og 95.000 gratis spins til hver spiller, kun i mBitcasino’s Exotic Crypto Paradise! Spil nu!

Mens han talte om, hvor han forventer, at markedet vil udvikle sig, bemærkede en analytiker, at Bitcoin kunne være klar til at se et eksplosivt træk højere på kort sigt.

Dette træk kan hjælpe med at give medvind til hele kryptokurrencymarkedet og potentielt sende altcoins også højere i tandem.
Bitcoin viser tegn på styrke på trods af lystige nyhedsbegivenheder

I skrivende stund handles Bitcoins pris lige under 1% til den nuværende pris på $ 10.600, hvilket er omkring det punkt, hvor den har handlet igennem de sidste par dage.

Tidligere på ugen rystede nyheden omkring CFTCs anklager mod de tre medstiftere af den populære margenhandelsplatform BitMEX markedet og fik Bitcoins pris til at falde fra $ 10.900 til $ 10.400.

Kryptovalutaen har været stabil lige siden, og det ser ud til, at den oprindelige udsalg simpelthen var en kneb-reaktion på nyheden.

Dette skete samtidig med frygt omkring det nylige $ 150 mio. KuCoin-hack samt usikkerhed inden for de traditionelle markeder.
Analytiker: BTC vil sandsynligvis se stærk skub højere som styrkebeslag

En analytiker forklarede, at en kombination af styrke i lyset af flere baisse udviklinger og on-chain-målinger, der flipper bullish, synes at indikere, at et skub højere kunne være nært forestående for Bitcoin på kort sigt.

”Bitmex FUD & Trump [News] lavede næppe en bule på BTC-prisen. Det er ret fortællende om styrken. Metrikker i kæden er også bullish. Jeg ser ingen grund til at være baisse på BTC, medmindre aktiemarkedet går ned. Risikobelønningen her er ret sød for spot BTC-hodling. ”

Hvis Bitcoin skubber højere på kort sigt, kan det yderligere bekræfte denne stemning og føre til en tilstrømning af købspres.